Så skapar du den personliga jeansstilen

Finns det några bättre byxor än jeans? Alla är snygga i jeans, så länge de har rätt jeans till rätt figur och med rätt outfit. Eftersom alla bär jeans måste du tänka till en extra gång för att verkligen skapa en personlig look när du använder favoritbyxorna.

Hitta dina perfekta jeans

Idag finns det många olika jeansstilar att välja mellan. Det som skiljer en riktigt snygg jeanslook mot att bara ha på sig jeans, är helhetsintrycket. Istället för att du bara köper ett par jeans, så köper du jeansen som verkligen fungerar till både din personlighet, dina aktiviteter och din stil. Det finns personer som kan bära jeans på bröllop och nästan vara snyggast av gästerna, men det handlar om att verkligen kunna bära jeansen på rätt sätt. För att hitta dina perfekta jeans använder du NA-KD jeansguide, så kommer du hitta passformen och stilen som funkar för dig. Välj mellan skinny, straight, mom, slim, wide eller lose. Du hittar ett stort utbud av hållbara kläder i recycleded material, som sköna stickade byxor och personliga cardigans.

Skapa personlig jeanslock

Det är både jeansbyxorna, vad du bär till jeansen och din frisyr som skapar helhetslooken som visar din personlighet. Istället för att du bara sätter på dig ett par jeans, en cardigan, blus eller tunika som du har hängande i garderoben, så kan du börja tänka på att skapa en egen stil. Ett tips är faktiskt att du börja fota din outfit varje dag. Det låter kanske konstigt, men det gör att du både får en känsla för vilka kläder som verkligen passar dig, vilka kläder som du gillar och hur du ser ut på riktigt. Foto både framifrån och bakifrån. Håll kameran över huvudet mot en spegeln, så kommer du få ett helhetsperspektiv av både kroppen och kläderna. Fokusera också på vad du verkligen trivs med. Tänk även igenom vad du har för tillgångar: är det benen, ansiktet, ögonen, smal hals, snygga axlar, timglasfigur eller ditt hår? När du skapar din stil är det smart att fokusera på det som du verkligen tycker om med dig själv: och alla har vackra drag att plocka fram. Det påverkar också vilka jeans som du ska satsa på. Ett tips är att börja med en basgarderob. Kolla jeansguiden på NA-KD och köp de jeans som passar din kroppsform. Sedan lägger du till enfärgade cardigans och tröjor utifrån de färger som du gillar. Med en bra basgarderob är det lättare att skapa en stil som verkligen berättar vem du är.