Frisyrer som är på modet

Vad som är på modet varierar hela tiden och att hänga med i de senaste trenderna är inte alltid så lätt. Dessutom kan det vara svårt att sätta fingret på vad som är populärt i nutid. Det är alltid lättare att i efterhand peka ut vad som var populärt under en viss tidsperiod, men vissa trender är tydligare än andra. För dig som vill hänga med i modet när det kommer till frisyrer kommer några tips på frisyrer här nedan.

Frisyrer för honom

Just nu är det hår som gäller för män, men inte nödvändigtvis på huvudet. Det är snarare skägget som är i fokus just nu. Det är väldigt populärt att ha riktigt kort hår eller helt rakat hår på huvudet och att ha ett stort skägg istället. Antingen kan man låta skägget växa och se vildvuxet ut eller styla det så att det ser mer ansat ut. Om man inte vill låta skägget växa och istället vill fokusera på håret på huvudet kan man köra på en enkel mohawk som har varit populär i några år. Hur avancerad man vill göra sin mohawk är upp till var och en. Behöver du hjälp med hårsvallet kan du vända dig till nordichair.com där du kan få alltifrån bättre hårsvall till olika typer av behandlingar för huden.

Frisyrer för henne

Till skillnad från män så har kvinnor lite fler alternativ att välja mellan när det kommer till frisyrer. Just nu kan man nästan ha vilken frisyr som helst och ändå vara moderiktig. Dock är det där korta håret som har varit på modet ett tag inte lika populärt. För några år sedan var det inte ovanligt att se helrakade huvuden på tjejer. Nu har frisyren växt ner till axellängd och en page har istället blivit det hetaste just nu. Färgen på håret spelar mindre roll. Vi har sett många olika färgsättningar de senaste åren, alltifrån grått och regnbågsfärgat till en balayage i olika kulörer. Nu är det istället en dragning mot det mer naturliga hållet som gäller, där ens naturliga hårfärg gärna får vara i centrum. Det kan för omväxlings skull vara lite uppfriskande då det på senare år har varit mycket experimenterande på färgfronten. Att istället låta sin naturliga färg komma fram och bära upp den ordentligt kan kännas som en befrielse för många som har spenderat mycket tid och pengar på hårfärg de senaste åren.