Klä dig franskt med en skandinavisk touch

Att matcha franskt mode med en skandinavisk touch ger en personlig och mycket snygg stil. Perfekt för både weekendresan, arbetslivet och dejten.

Busnel: Franrike hjärta Skandinavien

Gillar du den franska modestilen? En stil som fungerar lika bra i vardagslivet, när du reser och på arbetsmarknaden. Samtidigt vill du ha en lite mer casual stil som passar bra i Sverige. Då ska du satsa på det underbara franska modemärket Busnel som kombinerar Frankrike och Skandinavien på ett skönt sätt. Snygga, stilrena kläder som ger ett både professionellt och personligt intryck när du ska på arbetsintervjun, ett viktigt affärsmöte eller hålla föredrag. Ändra stilen minimalt och den blir supersöt för dejten. Busnel kommer från franska västkusten. Under andra världskriget producerade de kläder till franska armén. Tecken på kvalitet. Idag är det ett märke för den moderna kvinnan som vill vara välklädd på ett personligt sätt. Frankrike hjärta Skandinavien. Köp Busnel på rea hos Campadre som har allt från Odd Molly och Filippa K till House of Dagmar och Whyred.

Franskt mode

Frankrike är ett av världens ledande länder inom både mode, makeup och parfymer. Det är verkligen ett land för alla sinnen och för dig som älskar skönhet. Att inspireras av den franska modestilen är smart om du är en kvinna i karriären. Det är också en snygg stil för dig som är en ambitiös student och som tycker att amerikansk preppy är lite för mainsteam. Du vill ha lite mer stil. Att kombinera den franska stilen med den skandinaviska dito är en mycket fin kombination som passar i många situationer. Ska du träffa några väninnor för lunch så är du klädd för både enklare kaféer och finare restauranger. Ska du på en dejt efter en lång arbetsdagen, så kan du bara lägga på lite mer läppstift, dutta parfym bakom öronen och så är du redo.

Paris: modets huvudstad

Det är en härlig känsla att resa till Paris. Få gå på gatorna och njuta av den vackra arkitekturen. Älskar du mode är Paris ett måste. Du blir både inspirerad av parisiskorna på gatan och av de snygga kläderna i butikerna. Det finns många fina klädaffärer och märken att upptäcka. Eftersom stadskärnan är relativt liten kan du promenera mycket för att verkligen upptäcka staden. Ät en getsallad, gott bröd och ett glas vin till lunch. Besök Louvren och njut av konsten. Fortsätt sedan till Eiffeltornet för att få en fantastisk utsikt över staden. På eftermiddagen kan du ta en kopp kaffe på något av Paris otaliga kaféer tillsammans med en fransk bakelse.