Skapa en universell garderob

Att ha en perfekt basgarderob är guld värt och undanröjer alla potentiella klädkriser. För oavsett vilken säsong det är och vilka trender som råder har du med en universell basgarderob alltid något att sätta på dig som ger dig en välklädd look. Något som verkligen hör hemma i en basgarderob är jeans i någon modell. Eftersom det finns många olika jeans att välja mellan gäller det att hitta de perfekta jeansen för just dig.

Jeans är alltid snyggt

Oavsett modell är jeans alltid ett bra val. Jeans är även något som du kan både klä upp och ner. Det är lika snyggt på festen som på kontoret. Ett tips är att investera i ett par jeans i en neutral tvätt. När du hittar en modell som sitter som ett smäck och som du trivs i kan du lika gärna köpa två par och slita dem med hälsan. Jeans passar dessutom till i princip alla överdelar och färger. Det gör jeans till det mest ultimata plagget.

Den vita skjortan passar till allt

En vit skjorta är likt jeansen ett perfekt plagg att ha i en basgarderob. En vit skjorta passar lika bra till brunchen som till mötet på jobbet. Det finns lite olika vita skjortor att investera i, hitta en modell som du tycker passar dig bäst. En vit skjorta kan du kombinera med alla möjliga färger och underdelar. En annan överdel som är bra att ha är en randig tröja. En randig stickad tröja är en klassiker som alltid funkar. När du ska köpa en randig tröja är ett tips att investera i en som är gjord av ett bra material som håller formen länge. Kashmir eller ull är perfekta material.

Svart klänning och kjol

Något annat som hör en basgarderob till är en svart kjol och en svart klänning. Med en svart klänning har du alltid ett festligt plagg att ta på dig när det krisar. En svart klänning kan du enkelt klä upp med snygga klackar eller ner med sneakers efter tillfälle. Det finns en mängd olika svarta klänningar, hitta en modell som du tycker passar din kroppsform. En svart klänning passar lika bra på sommaren som på vintern. Den svarta kjolen är ett bra komplement till den svarta klänningen. En svart kjol kan du klä ner med en snygg t-shirt och ha på jobbet eller klä upp med en snygg blus eller linne när du ska på fest.

En basgarderob är tidlös

När du väljer tidlösa plagg som går att kombinera med varandra vet du att du alltid har något att ta på dig. Du kan absolut komplettera din basgarderob med olika trendplagg eller plagg som passar aktuell säsong. Men låt basen bestå genom säsongerna.